Visie en missie

Visie:

Producten op een hoogwaardig niveau produceren, met een lange levensduur, dat moet leiden tot een plezierige en langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Dat is onze visie. De opdrachtgevers moeten zo tevreden zijn over KTK en haar producten, dat ze onze naam aan derden doorgeven wanneer het gaat om een onderneming die goede prestaties en producten levert.

Missie:

KTK gelooft in de toegevoegde waarde van innovatieve en gespecialiseerde oplossingen en producten, die bijdragen aan de optimale inzameling en bewerking van afvalstoffen en grondstoffen op een hoog niveau. Onze producten maken het verschil. We denken duurzaam mee met onze klanten en leggen een passend productadvies op tafel. We zijn transparant in ons handelen en komen onze afspraken na. Zorgvuldigheid, duurzaamheid, kwaliteit en zorg voor het milieu hebben wij hierbij hoog in het vaandel staan.

Mensen:

We doen graag op een nette en correcte wijze zaken, zonder de kantjes eraf te lopen. KTK is onderdeel van de maatschappij waarin we leven en werken en neemt haar verantwoording hierin dan ook serieus. We streven naar maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Het zijn onze mensen die het verschil maken waardoor wij succesvol kunnen zijn. KTK werkt met een enthousiast team van goed opgeleide productiemedewerkers, verkopers en ondersteunend personeel, die hun vak met passie uitoefenen.

Vertrouwen en integriteit:

Vertrouwen is de basis waarop iemand zaken met je wenst te doen. Alle mooie beloften ten spijt, wanneer onze klanten ons niet kunnen vertrouwen is er geen basis voor succes. KTK denkt het vertrouwen bij haar opdrachtgever te kunnen winnen door te leveren wat is afgesproken, op tijd te zijn, afspraken na te komen en de opdracht te laten verlopen volgens de verwachting van onze opdrachtgevers.

Vertrouwen is ook de ruimte geven aan ons personeel en onze toeleveranciers, om samen te komen tot wijze oplossingen, welke ertoe bijdragen dat producten steeds weer in overleg kunnen worden aangepast, indien iedereen het er over eens is dat dit tot verbeteringen zal leiden.

KTK, MEER DAN STAAL ALLEEN… IT CONTAINS A LOT

© 2021 KTK B.V. - Bedrijvenpark Twente 328 - 7602 KL ALMELO - Telefoon 0546 575400 - E-mail info@ktk.nl
Privacyverklaring